IKLAN

30 Disember 2010

Kek Span Berkelapa...

Tengah molek dok goreng cucur nasi ikan bilis tu tetiba phone berbunyi, panggilan dari Hidayah..dia mintak buatkan sebijik kek span utk adik dia yg nak balik ke Kelantan..elok jer habis goreng cucur tu terus capai bahan-bahan utk kek..sambil dok buat kek tu aku pun buat sket kek utk makan2...sebenarnya tatau nak hias mcmmana, last2 jadik camni....


Resepi utk kek ni boleh ambik kat sini..cuma aku tambah jem strawberi dan taburkan kelapa kering jer....ok, Happy Holiday semua !!!


p/s : cuti yg ada ni aku nak carried forward ke tahun depan jelah....
 
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

2 meluahkan rasa:

kak ina kl (1) berkata...

best gak idea camni..rajin gak ek kamu ambil tempahan.

cucur ikan bilis nasi tu memang best..dulu selalu buat

Heidi Shafiq berkata...

wah nmpk sedap.. :)

IKLAN