IKLAN

23 Disember 2010

Dinner di Bakau D Muara 2

Malam selasa yang lepas kami bercadang nak makan ikan bakar, so kalau nak makan ikan bakar area Sri Manjung ni, inilah antara tempat yang mmg jadi pilihan kami..


 Kiranya dah lama gak tak makan sini last makan adalah 2-3 bulan yang lepas..bukan apa kat sini servis diorang agak cepat dan efisien gitu..hehe
Makan kali ni sempena En Wan yg menyambut harijadinya lau tak malas gak nak kesana memalam buta tuh...mmg kami pegi pun dah lewat lebih kurang pukul 10.00...abih diet aku, tp takper bukan slalu kan..kedai ni pun tutup lewat rasanya dalam pukul 3-4 pagi...

Antara menu malam tu...


Sotong goreng tepung - sotong besar 3 ekor


Sup cendawan - mmg sedap dan pedas...


Ikan gerut-gerut bakar - berat lebih kurang 500 gm
sekilo RM40.00


Malam tu aku tak makan nasi tp makan ngan bihun...ngam ho..hehe



Air kedondong gelas besar RM1.80

Harga makanan semua tu baru RM55.00..mementanglah tokeh kedai tu kawan ko kan bang..hehe

Lokasi kedai ni senang jer..kat tepi jalan menuju ke Lekir..

p/s : kedai ni ada cawangan kat area Lumut nun tp belum masuk pekan Lumut tau...tatau tanya olang maaa !!

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

2 meluahkan rasa:

Aida Awie berkata...

saya pernah makan di sini..rasanya di cawangan lumut masa pergi pangkor. memang best tempat ni. masaknnya pun tip top dan murah!

sw33tdarling.com berkata...

iskk masuk ni dah 3x dah baca pasal makan ikan bakar... aiseehh, mmg nak kena cari gak ni tp hubby takde masa ler musim2 orang kawen ni...
Inviting You To Join Give Away PILIH THEME BLOG

IKLAN