IKLAN

27 Disember 2010

Butter Cake Marble

Sebenarnya jeles tahap gaban bila tgk blog akak2 senior yang penuh ngan gambar dan cerita tentang resepi masakan..nak2 pulak citer tentang kek yang berlapis2 dan berkaler2 itu..jadinya semalam jugak mencuba kek nih, honestly, aku tak pernah buat kek marble ni cuma biasa2 jer takder ati pun nak memarblekan kek tuh sbb nak cepat...hehe

Tapi untuk kali ni mesti rajinkan diri sbb nak bgtau yg i pun versatile jugak tau, idaklah rhupa itu, rhupa itu jugak takder perubahan langsung...waaaaaa...memandangkan minat yg mendalam terhadap bidang bakery maka terpaksalah jugak mengkreatifkan diri yg tidak seberapa ini...


ambik sorang sepotong..hehehe

p/s : ari ni pekena nasi beriani kat kedai mamak kat tempat biasa tu....

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

6 meluahkan rasa:

sw33tdarling berkata...

wahh i loike....!
Inviting You To Join Give Away PILIH THEME BLOG

azwa_amani berkata...

aduiii...sodap lak aiii... :)

Ibu Emir berkata...

wow!! cantiknyer.. i pun suke baking, tapi sejak menjak tempat keje baru ni agak busy, i lupe kan hobi i ni..

eiela berkata...

Bestnya kek marble tuh. Hijau..

Latest Entri :
Akibat Taksub : Piala Suzuki AFF 2010

Jue Isa berkata...

sedapnyer kek hijau tu

Jue Isa berkata...

sedapnyerrr

IKLAN