IKLAN

18 Disember 2010

Window shopping kat Penang !!

Memang seronok sungguh jalan-jalan kat Penang ari tu...kiranya penang nih penuh ngan shopping kompleks..antara shopping kompleks yang sempat aku terjah ari tu..


1st Avenue


Parkson ni kat dalam 1st Avenue

Masa singgah kat sini sale giler2..kiranya lau duit lebat mmg happy sokmo..aku takder beli belah pun cuma sempat cekau yang ini jer..
Jenama Valentino Rudy promotion 2 @ RM 79.90
Skarf 1 @ RM 39.90


Prangin Mall ni bersambung ngan Komtar ngan 1st Avenue...leh sesat kat dalam tuh..


Plaza Gurney

Kiranya banyak lagi shopping kompleks yang aku tak sempat terjah..lau tak mau tak jumpak jalan balik..antara shopping kompleks lain yang tak sempat aku singgah Times Square, Queensbay Mall, Sunshine...lain tahun lak pegi...hehe


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

1 meluahkan rasa:

kak ina kl (1) berkata...

kalau gi Penang jarang gi shopping complex..suka jejalan cari makan

IKLAN