IKLAN

1 Disember 2010

Beehun Sup terbaeklah in town...Manjung Only !!

Ini adalah kesinambungan dari entry yang sebelumnya, memandangkan masa santai masih ado berbaki lebih kurang setengah jam lagi, kami berdua berpakat nak makan benda ni..kiranya seminggu sekali wajib adolah muka kami berdua nih....hehe

Lokasi ?? Masih sama..Menu ?? Pun masih sama...bak kata Anggun C Sasmi dalam iklan syampoo tu lah, takmau dah cari yang lain....hahaha *kalaulah akak tu pun blogger,agak2 aku leh dapat makan free tak ??*


mee kari..yg spesel mee kari nih dia taruk lebihan tepung goreng pisang tuh, kiranya dihancur2kn baru ditambah sebagai garnishing...memang sedap :) Harga baru RM2.00
ini aku punya..Harga RM2.00 *aku slalu ambik separuh jer jadi RM1.00 jelah..
Sebelum balik ke opis, wajib bungkus yang ini pulak...RM1.00 - 12 biji
Memang seronok skali kan kalau dapat tempat makan yang sedap dan murah..*setuju tak ??*

So, kepada sesiapa yang terasa-rasa nak singgah Manjung, jgn lupa calling2, sure aku bawak makan pree....hehe

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

2 meluahkan rasa:

azwa_amani berkata...

terliur tegok...slurppppp..:(

Sumijelly berkata...

mak aih..menghairahkan jer tgk cekodok tu.....hahaha
Sumijelly.com

IKLAN