IKLAN

24 Disember 2010

Kisah ujung tahunnn !!

Bila dah ujung2 tahun camni mesti banyak company buat appraisal kan...korang camner ?? So, janganlah stress sangat k..layan dulu gambar bawah ni...hikhikBefore Appraisal - Halloo Boss, ini tahun...kita punya breakdown report ini tersangat la bagusnye ......sudah 6 bulan kita ada achieve itu target! Apa Boss suruh saya bikin, saya suuumuuua sekarang kasi bikin juga..., apa lagi Boss mau saya bikin???.... Ini time saya kasi siap. Boss jgn lupa ahh.... nanti kasi kita semua bonus cantik aaa...bulan 12...vokeyyy? ??....


At the time of appraisal - Ayooyooo.... BOSS.......Adey. .... INI HARI BANYAK HANDSOME La. ...... INI MACAM BAIK PUNYA BOSS MANA MAU CARI......HE. .. HE. HE.. BOSS......KASI SIKIT BANYAK MARKAH LAHH..... SAYA BANYAK KUAT KERJA..


After Receiving... - Ayooo...Yeennnaaa. ... Boss?..apasal bonus sikit...kerja sudah banyak bagus....result pun ada bagus.....! Boss...tapi bonus tak bagus..laa.. .ini mcm tak boleh..la boss...lain orang you kasi sama jerr..bonus .. saya butul butul sangat kecewa sama boss la!!!..Boss ada pilih kasihh.... Asyik2 Boss juga yang dapat bonus leebih, ini tarak adil  !!
p/s : memang sengal kan...


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

0 meluahkan rasa:

IKLAN