IKLAN

11 Disember 2010

Entri Memujuk....

Sebenarnya memang dah pasang niat nak sambung belajar lagi lepas abis wat diploma dulu...disebabkan banyak hal yang terjadi niat tu terbantut sekejap pastu bila dapat dapat tahu USM tgh offer sape nak buat pjj, terus rasa terbukak balik hati ni...

Malangnya, niat yang baik tu tak berapa diperkenankan oleh Abg Wan..dia cakap sudah-sudahlah....terus mood hari ni dah kelaut sbb aku duduk ngan laut...
Agak-agak leh dapat ker kalau buat cenggini ???

Punyalah bodek sampai pagi ni aku buat 2 jenis kuih tau untuk breakfast..


Kepada kengkawan yang rasa-rasa nak sambung balik belajar tu, boleh tengok kat sini


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

6 meluahkan rasa:

J.M.R berkata...

smbung blaja boleh, tp pandai2 la kan..pengorbanan byk tu..

Heidi Shafiq berkata...

aku dh penat blaja.. :)

Gen2Merah berkata...

alalalaa... pujuk jangan tak pujuk..
belajarlah. Ilmu kan di tuntut sepanjang hayat.. muda2 gini lah otak kita masih fresh berfikir.. nanti dah tua tak larat dah kan..

kak ina kl berkata...

kalau boleh biarlah dengan keizinan suami..berkat dik.

dia takut nanti tunggang langgang kot rumah tangga kamu tu.

sw33tdarling.com berkata...

saya ada buat entry tuk Watie.. terima kasih sbb sudi berkunjung ke blog saya... :)

akubiomed berkata...

Kalau jadi suri rumah tidak kurang hebatnya. Ada course untuk suri rumah dari peringkat sijil hingga Phd.

Peringkat sijil untuk yang baru kahwin, diploma yang baru dapat baby, degree yang baru dapat cucu dan Phd yang baru dapat cicit :-)

IKLAN