IKLAN

1 Disember 2010

Berapa kerap korang makan McD ??


Memang takder plan langsung nak makan benda nih, tp tadi my bff calling dok tanya u nak makan mcd tak, ada org nak gi beli..ok jelah kan..

Sincerely, aku makan burger nih cuma sebulan sekali jer tau..burger mcd sahaja, tidak termasuk beger yang lain....so, layan je lah Doublecheese Burger nih and malam kang wajib ke Gym, kasi keluar balik lemak2 yang tadi tuh....hahaha

Berapa kerap pulak korang makan McD ??

p/s : jari masih sakit lagi, gara-gara malam tadi....

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

3 meluahkan rasa:

azwa_amani berkata...

sedapnyerrrrrr.....dah lama x makan mcd

Luffy berkata...

hahaha..satu sem ade r 3-4 kali...yekot..ntah..haha

Sumijelly berkata...

arggg........lama dowh tak makan McD.......hahaha

Sumijelly.com

IKLAN