IKLAN

16 Disember 2010

Super Dinner...


Hari isnin yang lepas, pegi beli barang-barang sekolah Kakak ngan Adik..pastu singgah makan kat cafe bawak Billion tuh...


Pekena asam laksa, yang adik ngan kakak sibuk nak makan chicken chop..so diorang order chicken chop..
Lepas makan, jalan-jalan lagi sampai lengoh kaki...

Tetiba rasa lapar lagi...tetiba rasa mcm nak makan ais kacang..

Singgah kat belakang Billion pulak pekena ais kacang dengan Kepak ayam madu...meriahkan..

 
Kepak ayam ni rege dia RM1.50 satu..so, aku order 10 ketul cicah ngan sos cili yang sedap..

p/s : aku jarang makan kat luar..tp skali makan...haa, makan sampai muntah..hehe

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

3 meluahkan rasa:

Sumijelly berkata...

oit....makan tak pandang kiri kanan....
mak iah...sodap nya abc tu..........

Sumijelly.com

sw33tdarling.com berkata...

aisshhh macam terhangus jer kepak ayam tuu...? hiks

Inviting You To Join Give Away PILIH THEME BLOG

ummiarissa berkata...

dah muntah lum? he he he..sedap makan sekali sekala kat luarkan...sebab tak yah susah2 masak..

IKLAN