IKLAN

24 Januari 2011

Komen..komen..komen.. | Dedikasi buat AidaAwie

Hari Isnin  datang lagik...

Macam biasalah hari isnin mesti ada sengal2 sket...semalam aku subscribe filem Aku Masih Dara, Ngangkung dgn Damping Malam, ceritanya ok dan best cuma Aku Masih Dara tu ada sedikit sengal...mcm ada sorang member ckp sebelum ni kena tikam kat perut nape lak tangan yg berbalut...hehe abaikan jelah, yg penting boleh tgk filem tanpa berebut dan bersesak2 di panggung wayang okeyyyy...lagipun cuma RM15 +0.90 (6% tax) utk 1 filem, boleh tgk sampai tv meletup selama 2 hari....hik2


Nak cerita sketlah, minggu lepas lau tak silap hari rabu aku terima 1 parcel dari si AidaAwie nih, dia bagi gift pada reader yg  banyak komen kat blog dia. TQ Aida,i really appreciated.

Meh nak tayang sket, apa yg dia hantar...

Sebenarnya sy sentiasa menyokong usaha kengkawan nak2 lagi minat yg sama dlm berblog, takder niat nak dapatkan apa2 tp kalau dapat tu bonuslah dok :)

Jom ramai2 terjah blog dia kat sini.

p/s : baju yg tempah kat tailor 2 pasang tu pun blm berambik lagi...hehe

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

1 meluahkan rasa:

Aida Awie berkata...

uiks..dah dapat ye..
anyway thanks kat watie jugak selalu sokong kite, rasa hilang tiba2 rasa bengkak kat hati sebab keta rosak hari ni.

IKLAN