IKLAN

7 Januari 2011

"I LOVE CLICK : MY BEST TRAVEL PICTURE!"

Sejujurnya ini kali kedua aku join mana2 GA, contest dan sebagainya sbb aku mmg tak kreatif langsung dan segan lah...tp masa baca kat blog Mya, aku terasa mcm nak join gak..sbb aku pun suka pegi travel tp luar negeri je ok, belum mampu nak pegi luar negara....hehehe

Sepanjang tahun 2010, aku cuma pegi Penang dan Cameron Highland jer...Penang tu aku pegi sekitar hujung bulan 2 dan 12 yang lepas ( yg bulan 2 tu sbb aku ada course kat Hotel Gurney tu yang aku angkut sekali semua pegi ) manakalan Cameron Highland pulak kami pegi masa awal bulan 2...

Aku ada jugak pegi Melaka tp tahun 2009 itupun sbb ada course kat Mahkota Hotel, jadi sempatlah aku pusing2 Bandar Dihilir tu..cuma tak sempat naik Menara Tamingsari jer ok...merasalah aku naik beca pusing2 bandar bersejarah tu, itupun abang beca tu yg tlg bawak lau aku kompom tak sampai....

Untuk tahun 2008, kami sekeluarga pegi bercuti kat Langkawi, stay kat Hotel Best Pantai Cenang tuh...mmg best sbb bukak jer pintu bilik terus boleh turun ke laut...lepas balik dari Langkawi kami singgah ke Padang Besar, Wang Kelian dan Bukit Kayu Hitam..kiranya tempat 3 serangkai ni wajiblah kita singgah lau kesana ye tak...bukan apa lau gi Padang Besar tu, aku mmg tak lepas peluang makan Pulut Ayam ngan Somtan yg terkenal kerana kesedapannya tuh...tp kenapa ya, Pulau Pangkor yg dekat ngan rumah aku pun aku tak terasa nak pegi, walhal member aku slalu tanya, wei, bila nak turun Pangkor nih...hehe

"I LOVE CLICK : MY BEST TRAVEL PICTURE!"
Simple! How to?
1) Create an entry with this title :
I Love Click : My Best Travel Picture Contest!
2) Copy paste the contest
BANNER into your post and LINK BACK to this post. DONE
3) Pick your
BEST photo and briefly DESCRIBE about it. DONE
4) Be my follower. (Optional but it's a bonus :) DONE
5) Leave a COMMENT of your link entry, in this post. DONE

Untuk contest ni, aku rasa nak letak gambar masa kami bercuti di Langkawi 2 tahun lepas..kiranya percutian kat Langkawi ni mmg sungguh nostalgia sbb sebelum ni dgr dari org jer..Gambar ni diambil berlatarbelakangkan permandangan pantai di Pantai Cenang....kiranya percutian tu hadiah harijadilah kitaorang pegi sehari lepas birthday aku...walaupun tempatnya cuma biasa2  yg penting bagaimana kita menggunakan masa cuti itu dgn penuh berkualiti...



so, pada sesiapa yg nak join boleh klik kat sini.

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

2 meluahkan rasa:

Biqque berkata...

kecik2 dulu i slalu gi bkt kayu itam :D

mekasih masukkkk :D good luck ek!

Aida Awie berkata...

bestnyer contest ni..
watie, bilanya nak bg saya add awak?

IKLAN