IKLAN

28 November 2010

Jogging pun aku sanggup tinggalkan...

Ari Ahad datang lagi...

Semalam dapur tutup sebab makan kenduri rumah kak Ina..alah, depan rumah jer..so, pagi2 buta lagi aku dah bangun nak buat breakfast...dah taktau nak masak apa, ini edisi barang dapur terhad....hehehe

Teringat anak2 suka makan pulut kuning ngan kari ayam cicah sambal tumis ikan bilis...itu je lah menu pagi ni sbb malas nak kuar beli breakfast...ok...ari2 makan beli mana lalu kan..


Sebenarnya pulut kuning ni mmg my faberet tp dah terkeluar dari list sbb nak jaga badan....haha..mmg lupa diri ko kalau jumpa pulut kuning nih...


Disebabkan dah termakan pulut kuning tuh jogging pun aku sanggup tinggalkan...mmg kelaut lah diet aku tuh...takper, esok start diet balik....hehe

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

3 meluahkan rasa:

NurLiyana berkata...

oh..sedapnye...lame xmakan...=(

bungakuning . berkata...

sedapnya . lama tak makan pulut . :)

Aida Awie berkata...

wow..i like pulut kuning..

IKLAN