IKLAN

29 November 2010

Gurney Hotel...i'm your return guest !!



Ini adalah starter entry minggu depan sbb apa??..sebab aku nak pegi PENANG minggu depan..so syok holidays kan...

Alkisahnya..seorang raja dinegara Manjung nan permai bertanya kepada dua orang puterinya..Jika diberi pilihan diantara negeri Dibawah Bayu dgn negeri Penang Dua Batang..kemanakah anakanda berdua teringin sekali nak pergi ??
Seraya dengan begitu pantasnya dua orang puteri itu bersepakat menjawab.." anakanda berdua begitu teringin sekali berkunjung ke negeri Penang Dua Batang.."

Aduhaii..Dah berapa kali mau pegi sana daaa....pegilah tempat lain pulak, sampuk si Bonda yang tadi cuma diam tak berketik...

Maka dengan itu, raja pun menitahkan bahawa sekalian rakyat istana akan ke negeri Penang Dua Batang....

Sekianlah hikayat untuk kali ini.....

p/s : Penang tu nampak cam kecik jer kan..tp aku berpusing lebih dari lima kali nak cari jalan ke Lorong Kulit..

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

3 meluahkan rasa:

kak ina kl (1) berkata...

dah lama dah tak ke penang..best pergi sana..

Aida Awie berkata...

x pernah lagi pergi penang..dengar cam best jer..watie, nnt dah round kt sana buat la entry khas ttg tempat2 kat penang, makan, jln2, nak stay, pantai ker..yg murah dan berkualiti..leh kami jdkan guide kami..

.cik yaya. berkata...

mmg jln penang memeningkan.yaya pernah sesat smpai 2 kali keluar masuk tol sama.hhhaha..akak yg psl c.lense tuh.ada cara sng nak keluarkan.cari kt utube.ehhe

IKLAN