IKLAN

25 Mei 2011

Yuran PJJ @ USM


Semalam sy ke CIMB Bank dengan Aida kerna mau bayar yuran pjj, biasalah last-last minute jugak bayar...dah kata gatal nak belajar lagi kan kenalah bayar yuran, yuran tidak berulang campur ngan yuran berulang adalah RM1,776.00. 

Kalau dapat buat shopping memang nikmat tak terhingga kan, takperlah mana tau rezeki sy lebih lagi lepas nih...

Selesai urusan bank tu kami singgah kat Pizza Hut, mana taknya dah lama tak keluar berdua so banyaklah hal yang mau disembangkan...hehe

Disebabkan lapar, sekeping gambar pun takdak...ater tengah2 dok sedap makan baru si Aida ni cakap " eh..ko takmo ambik gambar ke ?? " sy balas balik " takyahlah , pinggan pun dah nak licin...hehe " terus sambung makan balik dengan tak pandang kiri dan kanan...

Sekian...

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

2 meluahkan rasa:

Cendana Kasih berkata...

tu yuran utk satu semester ke??

Watie Rose berkata...

yer..utk satu semestar...

IKLAN