IKLAN

25 Mei 2011

Pizza oh Pizza

Aktiviti ahad lepas dengan anak dara...yer yer sy dah ada nak dara kan, alaa..baru umur 10 tahunlah...

Tetiba pulak rasa macam nak makan pizza tp yang sendiri buat tau, jadinya pagi ahad tu berkocoh-kocohlah ke Tesco nun sbb nak membeli bahan..Tesco kan bukak pukul 8 jadik takder hal punya..hehe
Macam-macam bahan dibubuh, kan nak bagi penuh kalau berniaga ini kompom rugi tau...hikhik

cer tengok...cer tengok...

Ada sosej, tuna, mix vege, chicken slice dan yg paling adalah mozarella cheese...ini taruk sesikit sudah sbb mahal ok...sedihhh


Tengah bakar...ko bakarlah lebih kurang 15 - 20 minit, lebih nanti garing sangat dan keras pulak bahan atasnya...

 
 Taraaaaaa....bolehlah ngap ngan cili sos tp kalau ko terer makanlah dengan tabasco..hehe
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

1 meluahkan rasa:

Tina Othman berkata...

wah meriahnya toping dia =)

IKLAN