IKLAN

20 Mei 2011

Frust dgn AirAsia terus pilih Fireflyz !!!

Sebenarnya lambat lagi mau pegi, tapi sudah tak sabar mau bagitau dgn kengkawan. Ini plan untuk bulan 10 <<--- poyo lah kan awal2 sudah kasi tau mcm ada yg kesah..hehe

Dulu pernah shout kat FB yang saya mau booking flight tiket ke .... masa tu tak bagitau pun kemana just bengang sebab nak booking ngan AirAsia tapi tak lepas-lepas, tension tau...
Masa tu harga tiket adalah murah juga dan terus tak pikir duaploh kali terus semangat mau booking. Disebabkan hal payment yg tak lepas itu terus sy tukar ke Fireflyz dan tak sampai 10 minit saja dah siap booking <<--- sendirik bangga...hik2

Plan yg sy pilih adalah dekat2 saja dan tak sampai sejam pun perjalanannya..katanyalah, kalau lebih dari itu, kita pasrah sudah....
Sy mau bercuti ke Medan, Indonesia...kata tight on budget kan, jadi haruslah pilih tempat yang murah gitu...hehe

Kemudian minggu lepas sy check balik kat website AirAsia dan Fireflyz...harga untuk pakej tu dah naik lebih kurang 20 % gitu, harga pakej yg sy dapat adalah RM600.07 - flight ticket return utk 2 org, Hotel di Asean International selama 2 malam termasuk breakfast, harga pakej dah tentu lah termasuk dengan segala surchangenya, nak2 lagi sekarang fuel surchange pun dah ada...
Jadinya sy sudah tak sabar mau terbang ke sana melalui Penang Airport, sebelum tu sy mau ke Langkawi dulu..plan asal adalah bulan 12 tp disebabkan bebudak pun sudah tak sabar mau naik feri dan mandi laut, haruslah dicepatkan gitu <<--- mcmlah kat sini takder laut...matik sungguh !!!

Eh eh ! panjangnya....cukuplah dulu...tatatititutu
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

3 meluahkan rasa:

mya berkata...

kalau sempat pegi lah tasik danau toba.
lawa sungguh!

nak kirim fridge magnet buleh?
dulu pegi tak beli la pulak. huhu..

Amie berkata...

selamat berterbangan... he he, salam kenal dari kak amie

kak ina kl berkata...

wah bestnya dapat gi jejalan kat sana. Makanan murah dan halal tak macam kat uk ...loya tenguk daging tut ada di mana-mana.

murahlah tu 4 ekor burung puyuh baru 4.00 hinggit

IKLAN